Miksi leirikouluun Hyvärilään?

Miksi leirikouluun Hyvärilään?

Olemme rakentaneet Hyvärilän leirikoulut oppimisen näkökulmasta ja tukemaan koulunne toimintaa. Onnistunut leirikoulu on myös hyvää kotiruokaa paikallisista tuotteista ja virikkeellistä toimintaa nykyaikaisissa tiloissa. Kaiken tämän mahdollistaa lupsakka ja taitava henkilökunta. Leirikoulujemme tarkoituksena on vahvistaa nuorten sosiaalisia taitoja, itsentuntoa ja ryhmähenkeä turvallisessa kasvuympäristössä.

Siksi leirikouluun Hyvärilään.

Hyvärilän leirikoulut ovat elämää varten

Uskomme, että leirikoulut voivat muuttaa elämää monella tavalla. Siksi me Hyvärilässä olemme keskittyneet pieniin ja suurin kokemuksiin, jotka opettavat, naurattavat, laittavat hikoilemaan, tuovat ihmiset yhteen ja aina välistä täyttävät mahan. Hyvärilä on ympärivuotinen paikka leireille, nuorille ja nuorten kanssa toimiville. Me teemme työtämme täällä oppimista, mutta myös elämää varten.

Hyvärilä kuvin

Olemme mukana leirikoulusi suunnittelussa

Autamme teitä suunnittelemaan, mitä teidän kannattaa ottaa huomioon ennen leirikoulua, miten valmistaudutte matkaa varten ja kuinka toteutamme leirikoulun käytännössä teidän kanssanne. Ota yhteyttä: