Toivotamme teidät tervetulleeksi vieraaksemme

Hyvärilä nuoriso- ja matkailukeskus on kuin pieni kylä luonnon keskellä. Täällä riittää tekemistä nuorille ja nuorten kanssa toimiville kaikkina vuodenaikoina. Sijaitsemme Nurmeksessa Itä-Suomessa, entisellä maatilalla kauniin Pielisen rannalla. Hyvärilä on myös oiva paikka lomalle, liikunnalle ja monenlaisille tapahtumille.

Aktiivinen luontoloma onnistuu monipuolisilla liikuntatila- ja vuokravälinemahdollisuuksilla. Samassa pihapiirissä on mahdollista majoittua, ruokailla, ulkoilla ja lähteä luontoon metsään tai vesille. Hotellimajoituksen lisäksi meillä majoitut lomahuoneistoissa, edullisemmassa Rantatuvassa tai leirintäalueen mökeissä.

Olemme yksi kahdeksasta Suomen nuorisokeskuksesta, joten nuorisotyö on meille sydämenasia. Meillä on vuosien kokemus leirikoulujen, nuorisoleirien ja tapahtumien järjestämisestä.

Olemme Pohjois-Karjalassa, puolentoista tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta, Joensuusta ja Kajaanista. Matkaa Nurmeksen keskustaan on 3 kilometriä, jonka taittaa kätevästi Katurilla, eli kutsutaksilla, tai pyörällä. Kolin, Tiilikkajärven ja Hiidenportin kansallispuistoihin on tunnin ajomatka Hyvärilästä.

"Paras leiri koskaan!" -periaate

Hyvärilä on ympärivuotinen, luonnonläheinen paikka nuorille ja nuorten kanssa toimiville. Haluamme tehdä leirikoulustanne mahdollisen luomalla toiveittesi mukaisen suunnitelman ja turvallisen toteutuksen yhdessä. Näin koette aina Hyvärilän parhaimmat puolet ja te voitte keskittyä yhdessäoloon teidän oloisella leirikoululla

Etsi