Hiihtolomaohjelma

HIIHTOLOMAOHJELMA 19.2.-8.3.

Hiihtolomaohjelmat ovat ohjattuja ohjelmia arkisin ja sopivat hyvin perheille. Ohjelmat 10€/aikuinen, 5€/lapsi alle 14v, maksut Hyvärilän vastaanottoon ennen ohjelman alkamista. Ohjelmiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Yli -15 pakkasilla tai kovalla tuulella ohjattua maksutonta ohjelmaa järjestetään sisätiloissa arkisin. Ohjelmiin lähtöpaikka Hyvärilän vastaanotosta paitsi jousiammunnassa tavataan suoraan PielisAreenan aulassa. 

Ma klo 13-14 Talvinen luontoretki
Ti klo 13-14 Jousiammunta
Ke klo 13-14 Lumikenkäily (sis lumikenkävuokra)
To klo 16-17:30 Lyhtypolku
Pe klo 13-14 Talvinen luontoretki

Talvinen luontoretki 1h

Kävellään yhdessä talviseen luontoon ja ihmetellään talven elämää. Tutkitaan yhdessä luontoa ja havainnoidaan luonnonilmiöitä. Lopuksi mennään yhdessä nuotionäärelle nauttimaan nuotion lämmöstä. Matkalla harjoitetaan tunnetaitoja sekä jokaisen oikeuksia.

Jousiammunta 1h

Hyvärilän jousiammuntatuokiossa käydään läpi jousiammunnan perusteet ja ammutaan vastakaarijousilla maalitauluun. Harjoitus kehittää tarkkuutta ja keskittymiskykyä. Aiempaa kokemusta ammunnasta ei tarvitse olla.

Lumikenkäily 1h 

Tuhansia vuosia ovat arktisten alueiden asukkaat kulkeneet lumikengillä upottavassa hangessa. Nykyajan lumikenkien malli on vuosituhantisen kehittelytyön tulosta: Pohjois-Amerikan alkuperäiskansa otti mallia karhun tassusta ja jäniksen käpälästä. Lumikenkäretki on upea kokemus sukeltaa talviseen luontoon, kun edes umpihanki ei estä menoa.

Lyhtypolku 1,5h

Hämärä metsä on ystävämme! Koe elämyksellinen ilta pimeän luonnon keskellä! Rauhallinen metsä ja hiljainen vaellus rentouttaa vauhdikkaan päivän. Lähdemme hiljaisena kulkueena pimeään metsään mukanaan kynttilälyhdyt, joilla jokainen lyhdynkantaja kuljettaa kaunista valoa luonnon keskelle. Polun lopussa syttyy yhteinen nuotio, jonka ääressä tunnelmoidaan.

Hyrlinki 

Mahtava peli koko perheelle. Hyrlinki on Hyvärilän monitoimikentän radalle luotu pihapeli, jossa yhdistyvät curling ja keilaus. Hyrlinkiä voi pelata kesät talvet.

 

Haluatko jäädä yöksi? Tutustu hiihtoloman majoitustarjoukseemme!

Lisäksi Paint & Wine-maalaustapahtuma Hyvärilässä lauantaisin klo 13-15 17.2.-9.3. 

Etsi