Syyslomatarjous Hyvärilään!

Paketit ovat voimassa 14.-29.10. Muutokset ovat mahdollisia.

  Syyslomatarjous Hyvärilään  

  Tervetuloa viettämään syyslomaa Pielisen rantamaisemiin. Hyvärilän pihapiirissä on paljon tekemistä säällä kuin säällä. Vuokravälineitä ovat kajakit, kanootit, soutuveneet ja fatbiket. Samassa pihapiirissä voit pelata frisbeegolfia, hyrlinkiä ja PielisAreenalla voi boulderoida ja pelata pallopelejä. Kekrimarkkinat ja -juhla järjestetään Hyvärilässä lauantaina 21.10. klo 10-14. Break Sokos Hotel Bomba Spa ja Bomban talo ovat 1,5 km kävelymatkan päässä

  379€/3vrk/2hlöä

  429€/3vrk/perhe

  Perheet 2 aikuista + 1-3 lasta. 
  Kysy lisävuorokausia varauksen yhteydessä. 

  Hinnat sisältävät:

  • majoitus Kartanohotellissa
  • aamiaiset
  • iltasaunan
  • syyslomaohjelman: ohjattua ohjelmaa, PielisAreenan lohko, boulderointihuoneen ja punttisalin käyttö tiettyinä ajankohtina.

  Tiedustelut & varaukset

  Hyvärilä - myyntipalvelu
  puh. 040 104 5960
  hyvarila@nurmes.fi

  SYYSLOMAOHJELMA 14.-29.10. 

  Syyslomaohjelma kuuluu paketin hintaan. Muille ohjelmat 10€/aikuinen, 5€/lapsi alle 14v, maksut Hyvärilän vastaanottoon ennen ohjelman alkamista. Ohjelmiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

  Syyslomaohjelmat ovat ohjattuja maanantaista perjantaihin ja lauantaina ja sunnuntaina omatoimisia. Huonommalla säällä ohjattua ohjelmaa järjestetään Navetan vintillä. 

  Ma klo 10-11 jousiammunta PielisAreenalla. Tavataan PielisAreenan aulassa.
  Ti klo 13-14:30 luontoretki Paljakanvaaralle. Lähtöpaikka Hyvärilän vastaanotto. 
  Ke klo 13-14:30 erätaidot. Lähtöpaikka Hyvärilän vastaanotto.
  To klo 18:30-20 Lyhtypolku. Lähtöpaikka vastaanotto. 
  Pe klo 13-14:30 luontoretki Paljakanvaaralle. Lähtöpaikka vastaanotto.
  La klo 17-18:30 Riihikota varattu syyslomalaisille omatoimiseen eväidenpaistoon nuotiolla. Poikkeus 21.10. jolloin Riihikota varattu.
  Su klo 15-17 PielisAreenan lohko varattu syyslomalaisille omatoimiseen pelailuun liikuntasalissa.

  Lisäksi boulderointihuoneen ja punttisalin käyttö päivittäin klo 12-14.

  JOUSIAMMUNTA

  Jousi on yksi vanhimmista ja tärkeimmistä keksinnöistä, jota lähes kaikki alkuperäiskansat ovat käyttäneet aseena. Hyvärilän jousiammuntatunneilla käydään läpi jousiammunnan teoriaa ja ammutaan vastakaarijousilla. Harjoitus kehittää tarkkuutta ja keskittymiskykyä. 

  LUONTORETKI PALJAKANVAARALLE

  Paljakanvaaran retkellä maasto vaihtelee paljon retken aikana. Kuljemme teitä pitkin reitin lähtöpisteelle, joka on osa Kotilanvaaran kierrosta. Reitti kulkee Paljakanvaaran päälle, jonka laavulla voimme pitää juomatauon. Jatkamme siitä merkittyä reittiä pitkin Kartanonkierrokselle ja takaisin hyvärilään. Matkaa Hyvärilän reitille kertyy noin 3km. Paikoin on jyrkkiä mäkiä. 

  ERÄTAIDOT

  Erätaidot ovat avaimia luonnossa liikkumiseen ja luonnossa selviämiseen. Erätaidot ovat luonnontuntemusta, tietoa ja kädentaitoja. Kun tiedot ja taidot karttuvat turvallisessa ja asiantuntevassa ohjauksessa, lisääntyvät myös itseluottamus ja rohkeus lähteä luontoon! - Hei, osaan!

  LYHTYPOLKU

  Hämärä metsä on ystävämme! Koe elämyksellinen ilta pimeän luonnon keskellä! Rauhallinen metsä ja hiljainen vaellus rentouttaa vauhdikkaan päivän. Koko ryhmä lähtee hiljaisena kulkueena pimeään metsään mukanaan kynttilälyhdyt, joilla jokainen lyhdynkantaja kuljettaa kaunista valoa luonnon keskelle. 

  BOULDEROINTI

  Koko kroppa töihin! Rohkeutta ja mielen hallintaa! Avaruudellista hahmottamisen harjoitusta! Boulderointiseinällä on omaa kehitystä helppo seurata tasomerkintöjen avulla. Tsemppaa kaverisi kerta kerralta pidemmälle! Boulderoinnissa kiipeillään seinällä otteiden avulla ilman valjaita ja köysiä. 

   

  Mitä muuta voi tehdä syyslomalla?

  Etsi