Rekry: Kokki Hyvärilään

Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus palvelee nuoria, matkailijoita ja lähialueen asukkaita Pielisen pohjoisrannalla Nurmeksessa. Tarjoamme monipuoliset ja viihtyisät puitteet niin lomaan kuin erilaisiin tapahtumiin ja leireihin ympäri vuoden. Hyvärilä on yksi opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista nuorisokeskuksista.

HAEMME KAHTA KOKKIA HYVÄRILÄN NUORISO- JA MATKAILUKESKUKSEEN

Toivomme sinulta positiivista ja reipasta työotetta, omatoimisuutta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta keittiöalan töistä ja alan koulutusta, hygieniapassia sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Anniskelupassin, hotellin varausjärjestelmien tuntemuksen ja englannin kielen osaamisen luemme eduksi.

Työpiste on Hyvärilän toimitiloissa ja teet työtä kahdessa vuorossa, pääosin klo 6-21 välillä. Työssäsi teet muun muassa aamiaista, lounasta, kahvituksia ja tilausruokailuita. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn, asiantuntevan tiimin, perehdytyksen työtehtäviin sekä hyvät henkilökuntaedut.

Lähetä hakemuksesi heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme sinut haastatteluun. Paikat täytetään, kun sopivat hakijat löytyy. Työsuhde on määräaikainen 1.5.-30.9.2024. Haemme kahta kesäkokkia, toinen kokoaikainen ja toinen osa-aikainen tai kahta, joiden työaika on keskimäärin 70-112,5 tuntia /3vkoa. Ilmoitathan hakemuksessasi haetko kokoaikaista vai osa-aikaista paikkaa. Noudatamme MaRaVa-alan TES:siä. Autamme asunnon etsinnässä. 

Tiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse ravintolapäällikkö Aijalle. aija.harakka@nurmes.fi, puh. 040 7086403

Etsi