Täyden palvelun nuoriso- ja matkailukeskus!

Tapahtumakalenteri

 
VoimaFlow 13. - 15.7.
13.07.2018 klo 16:30
 

VOIMAFLOW Hyvän Olon viikonloppu

Ota ystävä matkaasi ja tule mukaan VoimaFlow -viikonloppuun!
Tämä viikonloppu on mainio yhdistelmä rentouttavaa joogaa ja kunnon hikiliikuntaa! Yhdessä ohjaajien Hannan ja Lauran kanssa kurssilla tehdään rentouttavia ja voimauttavia hathajooga-harjoituksia, keskitytään kehon sekä mielen hyvinvointiin ja huolletaan kehon lihaskalvoja. Hikeä ja liikunnaniloa koetaan Lauran toiminnallisissa treeneissä. Treenit on suunniteltu niin, että jokainen pystyy liikkumaan oman kunnon mukaan.
Treeneissä pääset haastamaan ja voittamaan itsesi- tässä yhdistyy monipuolisesti voimaharjoittelua, notkeutta ja vauhtia.

Vauhtia siivittävät erilaiset välineet ja Hyvärilän mahtavat ulkoilumahdollisuudet.

Hyvärilä tarjoaa täydelliset puitteet liikkumiseen ja rentoutumiseen. Täällä voit nauttia upeasta järvimaisemasta, hyvästä ruuasta, sekä lukuisista vapaa-ajan aktiviteeteista, kuten melonnasta, SUP-lautailusta ja patikoinnista. Ja löytyypä läheltä myös Bomban kylpylä, josta voit varata hemmotteluhoitoja.

Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin, kaikille liikunnasta ja hyvästä olosta kiinnostuneille 20 - 50 – vuotiaille naisille ja miehille.

Tervetuloa viettämään VoimaFlow -viikonloppua!

Terveisin Hanna ja Laura

 

VoimaFlow - majoituspaketti

195€/hlö/2 vrk sisältäen kurssiohjelman, majoituksen Kartanohotellissa jaetussa 2 hengen huoneessa, ohjelman mukaiset ruokailut sekä PielisAreenan kuntosalin vapaan käytön.
1 hengen huonelisä on 50€/2 vrk.

Hinta ilman yöpymistä: 115 €/henkilö sisältäen kurssiohjelman, ohjelman mukaiset ruokailut (ei aamiaista) sekä PielisAreenan kuntosalin vapaan käytön.
Yksittäinen tunti - 10€/henkilö.

Hinnat sisältävät jumppamaton, voi ottaa myös oman joogamaton mukaan. Kurssille otetaan maksimissaan 40 osallistujaa. Viikonloppu toteutetaan, mikäli ennakkoilmoittautuneita on 10 henkilöä. Ilmoittautumiset 15.6.2018 mennessä Hyvärilän nuoriso-ja matkailukeskus, puh. 04010 45960, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Paikka: Hyvärilän nuoriso-ja matkailukeskus
Yhteydenotot: Lomatie 12, 75500 Nurmes
Lisätietoja: Tiedustelut&varaukset 1.7. mennessä:
puh. 04010 45960
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.