Hyvärilän Pikkujoulut

Julkaistu: 16.9.2020

Pikkujoulukausi kolkuttelee jo ovilla, vaikka syksy on vasta aluillaan. Hyvärilässä voit pitää turvallisesti pikkujoulun omalla porukalla hyvän ruuan parissa. Varataan teille oma kabinetti, rantasauna tai Talliravintola ja valmistetaan menuvaihtoehdoista teidän makuun maistuva menu. Mikäli kaipaat ohjelmaa pikkujouluusi, niin meillähän sitä riittää! Miten olisi liikunnallinen tuokio PielisAreenalla, ulkoilua ja yhdessäolo Riihikodalla tai mitä jos tutustuisitte pieneen ja sympaattiseen soittimeen nimeltä Ukulele?


Navettaan vai Kartanohotelliin?

Navetan tiloissa olevat kaksi erillistä tilaa – Talliravintola ja Juhlatila toimivat isommallekin ryhmälle. Juhlatilassa on orkesterikoroke, tanssiparketti ja baari anniskeluoikeuksin. Talliravintolaan mahtuu noin 80 hlöä ja Juhlatilan puolelle n. 100-120 hlöä. Kaikki pikkujoulumenut ovat katettavissa joko Talliravintolaan tai Juhlatilaan. Kartanohotellin ravintolasaliin sopii 70 hengen porukka ja myös muut Kartanohotellin kabinetit ovat myös käytettävissä pikkujouluruokailuihin.


Liikuntaa & kädentaitoja

Reippaillaan porukalla PielisAreenalla, valitse lajisi; sählyä, Kinballia, lentopalloa, koripalloa, kahvakuulailua tai Dance- liikuntaa musiikin tahdissa. Vai olisiko Karjalanpiirakoiden leivonta vapaan rupattelun lomassa enemmän teidän juttu?

Rantasauna & Kartanohotellin saunat

Löylyä lissää! Olitpa sitten liikkunut hiki hatussa tai käyttänyt taiteellista luovuuttasi leipoen ja maalaten, niin ennen pikkujouluruokailua on mukava käydä saunomassa. Hyvärilän rantasaunan iso takkahuone, 2 saunaa sekä ulkoterassin kylpytynnyri sopivat suuremmallekin juhlajoukolle ja Kartanohotellin saunoihin mahtuu 10-15 hengen ryhmät. Rantasaunat alkaen 250€ ilta ja hotellisauna 150€ tai valitse valmis sauna+ruokapaketti hintaan 45€/henkilö sis. rantasaunamenu ja saunominen, väh. 15 hlöä/ryhmä.

Kartanohotellin joululounaat

Kartanohotellin joululounaat ovat jälleen tarjolla kolmena eri päivänä
la 12.12. joululounas 21€
su 13.12. joululounas 21€
pe 18.12. joululounas 17€

Tästä linkistä menuvaihtoehtoihin.

Tästä linkistä ohjelmatarjontaamme.

Otapas yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköinen kokonaisuus!

Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilä, puh. 040 104 5960,