Töitä tekevälle!

Julkaistu: 23.2.2022

Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus palvelee nuoria, matkailijoita ja lähialueen asukkaita Pielisen pohjoisrannalla Nurmeksessa.
Tarjoamme monipuoliset ja viihtyisät puitteet niin lomaan kuin erilaisiin tapahtumiin ja leireihin ympäri vuoden.
Hyvärilä on yksi opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista nuorisokeskuksista.

Sinun tulevassa työpaikassasi Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilässä me olemme avoimia monimuotoisuudelle, niin elämässä kuin työssäkin. Avoimia työpaikkoja on tarjolla seuraavasti:

Kesätyöt Hyvärilässä:

Tarjoamme 15-20 vuotiaille nuorille kesätöitä Nurmeksen kaupungin tarjoamaa kesäseteliä vastaan. Kesätyö sijoittuu touko–elokuulle ja kestää kaksi viikkoa.
Vastaanottoon ja ravintolaan haemme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä kesätyöntekijöitä.

Ota yhteyttä:
Vastaanotto, Aura Hiltunen 040 658 3106,
Ravintola ja keittiö, Aija Harakka 040 708 6403,
Ohjelma- ja nuorisopalvelut, Tuija Hurri 040 708 7471,
Nuorisopalvelut (NuortenKulma, Nuorisotyö) Martti Piironen 050 406 5713,
Kiinteistöhuolto, Sami Nevalainen 0400 311 282,

Ps. täytämme paikkoja sitä mukaan sopiva henkilö löytyy!

Nuoriso-ohjaaja

Luonnonkauniissa nuorisokeskuksessa työpäivät vaihtelevat monipuolisten ryhmien ohjauksesta kirkkoveneen tervaamiseen. Etsimme pieneen, mutta tehokkaaseen ohjaustiimiimme avarakatseista ja omatoimista ohjaajaa. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis ammattilainen, mutta opintoja tulisi olla suoritettuna nuoriso- tai sosiaalialalta. Arvostamme luontoa ja tietämystä ympäristökasvatuksesta, elämyspedagogiikasta ja kestävästä kehityksestä luetaan vahvuudeksi. ! Mikäli hallitset jo kiipeilytoiminnan tai melonnan ohjauksen, sekin on mainio vahvuus. Parhaiten työssä pärjää monipuolisista tehtävistä nauttiva, joustava sekä hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja huumorintajulla varustettu ohjaaja. Työtä tehdään yhdessä, mutta ryhmän kanssa on pärjättävä myös yksin. Omien vahvuuksien ja heikkouksien tunnistaminen on hyvän ohjaajan merkki ja on rohkeutta pyytää tukea epävarmoissa tilanteissa.

Yhteenvetona
Tehtävänäsi on ohjata erilaisia leirejä ja -ohjelmapalveluita sekä huoltaa ohjelmissa tarvittavia varusteita. Työhösi kuuluu leirien toteutuksen lisäksi toiminnan kehittäminen ja suunnittelu. Tulet ohjaamaan sosiaalisen nuorisotyön Nuotta-valmennusleirejä ja muita nuorisoryhmiä, kuten leirikouluja ja lisäksi eri ohjelmapalvelujen asiakkaita. Työ alkaa maaliskuussa ja kestää vuoden loppuun. Mikäli sopeudut joukkoomme, on mahdollista keskustella jatkosta myös vuoden vaihteen jälkeen.
Lisätietoja voit kysyä joko Tuijalta puh. 040 708 7471 tai Sannalta puh. 050 320 8604.
Täytä sähköinen hakemus, johon voit liittyy myös CV:n niin, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme mahdollisesta haastatteluajasta.
Linkki hakemukseen: https://survey.zef.fi/cfemw4id/index.html
Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 14.6.2002/504).

Otamme vastaan myös avoimia hakemuksia!

Hyvärilä - nuoriso-ja matkailukeskus
Puh. 040 10 45960