Voi hyvin Hyvärilässä - varaa virkistys- tai tyhypäivä!

Julkaistu: 27.1.2022

Virkistyspäivän viettäminen Hyvärilässä on helppoa ja huoletonta!

Hyvärilä tarjoaa monipuoliset tilat ja palvelut asiakkaan toiveiden mukaisesti ja tilaa on jopa usean sadan hengen tilaisuuksiin.

Jotta aivot pysyvät virkeinä, happihyppelyä ja hauskuutta ei saa unohtaa! Meillä on upeat mahdollisuudet vaikkapa lumikenkäilyyn ja joukkuepeleihin, ja ohjelmapalveluvastaavamme kanssa voitte suunnitella teidän ryhmällenne sopivia aktiviteetteja. Lähimaastossa voitte nautiskella upeista hiihtoreiteistämme, tutkailla Villi Pohjolan palveluita ja käydä rentoutumassa naapurissamme Bomban elämyksellisessä kylpylässä.

Kokoustarjottavissakin löytyy valinnanvaraa: kahvien kyytipoikana maistuu tuoreet pullat, kakut ja piirakat. Vai miten olisi terveellisemmin smoothien ja ruispalojen kera? Lounaalla notkuva noutopöytämme odottelee herkkuruokien kera.

Sinä valitset, me toteutamme!

_______________

Tässä esimerkkiohjelmiamme suunnittelun tueksi:

  • Yön yli -virkistyspaketti alk. 90,50€/hlö

Virkistyspakettimme sisältää viihtyisän majoituksen Lomahuoneistossa tai Kartanohotellissa, tarkoituksiinne sopivan kokoustilan käytön ja ruokailut: aamiaiset ja lounaat Kartanohotellin noutopöydästä kumpanakin päivänä, kahvitukset herkullisella kahvileivällä sekä saunomisen. Kokoustiloistamme löytyy vaihtoehtoja kaiken kokoisille ryhmille. Lisähinnasta keittiömme loihtii myös maistuvan päivällisen ryhmällenne.

  • Päiväkokous alk. 21,50€/hlö

Herää elämykselliseen päivään aamukahvin, noutopöytäaamiaisen tai vaikkapa virkistävän marjasmoothien siivittämänä. Lounaalla odottaa runsas lounaspöytämme ja päivän kruunaa iltapäiväkahvit emäntämme leipoman kahvileivän kera. Pakettiin kuuluu myös viihtyisä kokoustila päivän ajaksi. Hinta voimassa, kun ryhmän koko on vähintään 10 henkeä.

  • Virkisty monipuolisten aktiviteettiemme parissa!

Esimerkkiohjelma:

10.00 Saapuminen, esittäytyminen ja järjestäytyminen

10.30 Asahi / ekoaseammunta / jousiammunta (valintasi mukaan yksi ohjelma / osallistuja) - kysy myös muita ohjelmavaihtoehtoja!

11.30 Herkullinen lounas noutopöydästä

12.30 Hyvärilän Hyrlinki-peli omatoimisesti

13.30 Kahvikeskustelut Riihikodalla paistaen tikkupullia avotulella

14.30 Päivän lopetus

Esimerkkipaketin hinta: alk. 69€, sisältää ohjelmassa mainitut ruokailut ja opastetut ohjelmat

Hinta voimassa, kun ryhmän koko on yli 20 henkilöä

_______________

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Hyvärilä myyntipalvelu

puh. 040 104 5960,

Voi hyvin Hyvärilässä