Tilaisuudet

Tilat ja palvelut

Monipuoliset tilat ja palvelut helpottavat tapahtumien, juhlien ja tilaisuuksien suunnittelua ja säästävät aikaa tärkeänä päivänä. Tarjoamme yli 30 vuoden kokemuksemme erilaisten tilaisuuksien onnistuneista järjestelyistä. Saat meiltä juhlatilat, tarjoilut, majoituksen ja ohjelmapalvelut samasta paikasta.

Tapahtumalle paikka

Hyvärilä on vakiintunut tapahtumapaikka, jossa on järjestetty vuosien varrella esimerkiksi messuja, gaaloja, myyntitapahtumia ja vuosikokouksia. Autamme myös viemään uudetkin tapahtumaideat käytäntöön.

Häät

Yksi elämäsi tärkeimmistä juhlista tarvitsee oikean tunnelman, oikean tilan ja onnistuneen tarjoilun. Hyvärilän maatilamainen ympäristö Pielisen rannalla ja meidän 30 vuoden kokemus juhlien järjestämisestä tarjoavat oivallisen paikan kun sanot tahdon.

Illanistujaiset

Hyvärilässä on mahdollisuus vuokrata sauna käyttöösi, viettää tunnelmallista iltaa riihikodassa tai varata lomahuoneisto omalle porukalle. Herkulliset menut kruunaavat illan eikä ruoanlaitosta tarvitse itse huolehtia.

Paikka kokouksille

Hyvärilän tilat ja palvelut taipuvat kätevästi alle 10 henkilön kokouksista 1000 henkilön kokouksiin. Kartanohotellin kokoustilat alle 50 henkilön kokouksille, Navetan tilat alle 300 henkilön kokouksille ja PielisAreenan tilat sitä suuremmille.

Virkistyspäivät

Yritys, henkilökunnan kanssa hetki tiimiytymisen ja virkistäytymisen parissa.

Toiveidenne mukaan ohjatun ohjelman tai pelkät välineet.

Tilat

Navetta

Navetasta löytyvät toimivat juhlatilat monenlaisiin juhliin kuten häihin ja syntymäpäiviin. Tunnelmallisessa Talliravintolassajärjestämme juhlavat ruokailut ja näyttävät kattaukset.

Rantasauna

Hyvärilän rantasauna on suosittu illanviettojen ja juhlien pitopaikka. Rantasaunalla on kaksi saunaosastoa ja viihtyisätakkahuone, jossa on sohvaryhmä sekä 12 hengen ruokapöytä. Tutustu myös rantasaunan ruokailumahdollisuuksiin.

Riihikota

Hyvärilän pihapiirissä sijaitseva Riihikota on oiva paikka tunnelmallisten nuotioiltojen viettoon, pieniin palavereihin tai virkistysohjelmiin. Riihikodan kotakeittiössä valmistuvat maittavat nuotioateriat ja tulille mahtuu kerralla n. 30 hengenryhmä.

PielisAreena

PielisAreena on täysin esteetön.

Virtuaali Hyvärilä

Tutustu Hyvärilä tiloihin ja miljööseen kesällä ja talvella virtuaalisesti.

Hyvärilä kuvattuna ilmasta

Suunnitellaan tilaisuutesi

Kerromme mielellämme lisää tiloista, ohjelmista ja tarjoilumahdollisuuksista. Voimme sopia yhteisen tilaesittelyn, jossa käymme samalla läpi teidän toiveita tilaisuudellenne.

Ota yhteyttä puhelimitse p. 04010 45960,sähköpostitse
hyvarila(@)nurmes.fi tai yhteydenottolomakkeen avulla.

Etsi