Hiihtoloma Hyvärilässä

Hiihtolomatarjous Hyvärilään

Tervetuloa viettämään hiihtolomaa Pohjois-Karjalan lumisiin maisemiin. Hyvärilä sopii hyvin aktiiviseen lomaan hiihtolatujen ja lumikenkäreitin lähtiessä suoraan piha-alueelta. 

Lumikenkiä, liukulumikenkiä, fatbikeja ja pilkkivälineitä voit vuokrata suoraan vastaanotosta. PielisAreenalla voi boulderoida, kuntoilla punttisalilla ja pelata pallopelejä liikuntahallissa.

Hyvärilässä voit kokea aidon talvisen tunnelman. Pehmeä lumi, puhtaat hanget ja raikas pakkasilma tekevät lomastasi ainutlaatuisen.

Tule kokemaan unohtumaton hiihtoloma Hyvärilässä – täällä yhdistyvät upeat luontomaisemat, monipuoliset aktiviteetit ja viihtyisät majoitusvaihtoehdot. Toivotamme sinut ja perheesi lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan talven iloista Hyvärilään!

Hotellimajoitus
390€/3vrk/2hlöä
420€/3vrk/perhe (perheet 2 aikuista + 1-3 lasta.)

Hostellimajoitus
219€/3vrk/2hlöä
349€/3vrk/perhe (perheet 2 aikuista + 1-3 lasta.)

Hinnat sisältävät:

  • majoitus ja liinavaatteet
  • aamiaiset
  • iltasauna Rantasaunalla tai hotellin saunoissa
  • Riihikodan käyttö
  • Hyvärilän hiihtolomaohjelman: ohjattua ohjelmaa, PielisAreenan lohko, boulderointihuoneen ja punttisalin käyttö tiettyinä ajankohtina.

Tarjoushinta on 19.2.-10.3. tehdyille varauksille. Kysy lisävuorokausia varauksen yhteydessä.

Tiedustelut & varaukset
Hyvärilä - myyntipalvelu
puh. 040 104 5960
hyvarila@nurmes.fi


HIIHTOLOMAOHJELMA 19.2.-10.3.


Hiihtolomaohjelma kuuluu paketin hintaan. Muille ohjelmat 10€/aikuinen, 5€/lapsi alle 14v, maksut Hyvärilän vastaanottoon ennen ohjelman alkamista. Ohjelmiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Hiihtolomaohjelmat ovat ohjattuja ohjelmia arkisin. Yli -15 pakkasilla tai kovalla tuulella ohjattua maksutonta ohjelmaa järjestetään sisätiloissa arkisin. Ohjelmiin lähtöpaikka Hyvärilän vastaanotosta paitsi jousiammunnassa tavataan suoraan PielisAreenan aulassa. 

Ma klo 13-14 Talvinen luontoretki
Ti klo 13-14 Jousiammunta
Ke klo 13-14 Lumikenkäily
To klo 16-17:30 Lyhtypolku
Pe klo 13-14 Talvinen luontoretki
La klo 10-14 Omatoiminen Hyrlinki (maksuton)
Su klo 10-14 Omatoiminen lumikenkäily (maksuton, ei sis. lumikenkävuokraa. Lumikenkävuokra 13€/1-3h, 25€/vrk)

Talvinen luontoretki 1h

Kävellään yhdessä talviseen luontoon ja ihmetellään talven elämää. Tutkitaan yhdessä luontoa ja havainnoidaan luonnonilmiöitä. Lopuksi mennään yhdessä nuotionäärelle nauttimaan nuotion lämmöstä. Matkalla harjoitetaan tunnetaitoja sekä jokaisen oikeuksia.

Jousiammunta 1h

Hyvärilän jousiammuntatuokiossa käydään läpi jousiammunnan perusteet ja ammutaan vastakaarijousilla maalitauluun. Harjoitus kehittää tarkkuutta ja keskittymiskykyä. Aiempaa kokemusta ammunnasta ei tarvitse olla.

Lumikenkäily 1h 

Tuhansia vuosia ovat arktisten alueiden asukkaat kulkeneet lumikengillä upottavassa hangessa. Nykyajan lumikenkien malli on vuosituhantisen kehittelytyön tulosta: Pohjois-Amerikan alkuperäiskansa otti mallia karhun tassusta ja jäniksen käpälästä. Lumikenkäretki on upea kokemus sukeltaa talviseen luontoon, kun edes umpihanki ei estä menoa.

Lyhtypolku 1,5h

Hämärä metsä on ystävämme! Koe elämyksellinen ilta pimeän luonnon keskellä! Rauhallinen metsä ja hiljainen vaellus rentouttaa vauhdikkaan päivän. Lähdemme hiljaisena kulkueena pimeään metsään mukanaan kynttilälyhdyt, joilla jokainen lyhdynkantaja kuljettaa kaunista valoa luonnon keskelle. Polun lopussa syttyy yhteinen nuotio, jonka ääressä tunnelmoidaan.

Hyrlinki 

Mahtava peli koko perheelle. Hyrlinki on Hyvärilän monitoimikentän radalle luotu pihapeli, jossa yhdistyvät curling ja keilaus. Hyrlinkiä voi pelata kesät talvet.


Mitä muuta voi tehdä hiihtolomalla?

  • Break Sokos hotel Bomba Spa on noin 1,5km päässä 
  • Lähin pulkkamäki on Kotilanvaaralla 2km päässä
  • Nurmeksen kaupungin ylläpitämät hiihtoladut ovat Hyvärilän lähistöllä
  • Nurmes-talon museo, taidegalleria ja elokuvateatteri ovat noin 3km päässä
  • Puu-Numes itsessään on kaunis asuinalue, jolla on historia 1800-luvulta. 

Etsi