Usein kysytyt kysymykset

Usein kysyttyä

Majoitus

Esteettömiä huoneita on hotellin ensimmäisessä kerroksessa, Rantatuvalla ja lomahuoneistoissa. Myös ravintola hotellissa on esteetön. Hotellissa on yleinen inva-wc.

Mikäli saavutte paikalle sulkemisajan jälkeen, pyydämme ottamaan yhteyttä vastaanottoon ennakkoon. Laitamme ohjeet tekstiviestillä tulopäivänä.

Voit majoittua lemmikkieläimen kanssa osassa huoneista kaikissa majoitustyypeissä lisämaksusta. Ilmoitathan tästä ennakkoon vastaanottoon.

Voit varata huoneen soittamalla vastaanottoon puh. 040 104 5960, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hyvarila(at)nurmes.fi tai osan huoneista voi varata Booking.comin kautta.

Liikkuminen

  • Kuopiosta/Kajaanista/Joensuusta päin tultaessa Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus sijaitsee n. 3 km päässä Nurmeksen keskustasta. Kuopiontieltä saavuttaessa käännytään liikenneympyrästä oikealle Nurmeksen keskustaan, ajetaan keskustan läpi Lieksan suuntaan KT 73. Ylitetään Mikonniemen silta ja pitkän suoran jälkeen tullaan kiertoliittymään, josta käännytään oikealle – liittymässä kyltti: Kohtavaara-Bomba-Hyvärilä. Ajetaan pienen sillan ja rautatien yli ja ohitetaan Bomballe kääntyvä risteys. Jatketaan Bomban risteyksestä vielä n. reilun 1 km verran, pitkän suoran jälkeen käännytään
    oikealle, koivukujaa pitkin Hyvärilään. Alueen päärakennus, jossa vastaanotto sijaitsee, on
    vaaleankeltainen kivirakennus, Kartanohotelli.
  • Lieksasta päin saavuttaessa Nurmekseen, käännytään kiertoliittymästä oikealle, 3. erkanemiskaista – liittymässä kyltti Kohtavaara-Bomba-Hyvärilä, ajetaan pienen sillan ja rautatien yli ja ohitetaan Bomballe kääntyvä risteys. Jatketaan Bomban risteyksestä vielä n. 1 km verran, pitkän suoran jälkeen käännytään oikealle, koivukujaa pitkin Hyvärilään. Bomba/Hyvärilä tienvarsiopasteita on pääteiden varrella lähestyttäessä Nurmesta.
  • Nurmeksen rautatie - ja linja-autoasemat sijaitsevat Nurmeksen keskustassa, n. 4 km päässä Hyvärilästä. Lue lisää Vr-aikatauluista www.vr.fi ja linja-autoliikenteestä www.matkahuolto.fi.
  • Nurmeksen keskustasta Hyvärilään pääset parhaiten joko taksilla tai arkisin käytettävissä on myös Katuri-palvelu, joka kuljettaa kylillä ja taajamassa.
  • Katuri-palveluliikenne on kutsuohjattua reittiliikennettä. Katurin kyydit ajetaan tilausten perusteella kotiovelta kotiovelle tai sovitusta paikasta. Kuljetus on tarkoitettu kaikenikäisille ja autoissa on invavarustus. Lue lisää Katuri-palvelusta, hinnoista ja tilausohjeista täältä.
  • Reissukyyti-sivuston kautta voi etsiä tai tarjota kimppakyytejä Hyvärilään. https://reissukyyti.fi/municipalities/9

Hyvärilässä on maksuton pysäköinti. Parkkitilaa on heti kaikkien majoitusvaihtoehtojen edustalla. Muille asiakkaille on runsaasti parkkitilaa hotellin ja PielisAreenan edustalla.

Ympäristö

Uimaranta sijaitsee Kartanohotellista 500 metrin päässä samassa pihapiirissä.

Ympäristössä on golfkenttä, padel-kenttä, frisbeegolfrata, leikkikenttä, rantalentopallokenttä, PielisAreena ja hiekkakenttä, jossa voi pelata esimerkiksi kyykkää. Lisäksi ulkopeliareenalla voi pelata koripalloa, sählyä, sulkapalloa ja käsipalloa ym.

Pihapiiristä lähtee Ellun lenkki ja Kotilanvaaran kierros. Lisäksi lähellä on Toivontorni, Rantaraitti, Raesärkät, Peurajärvi ja Mujejärvi. Kolmeen kansallispuistoon on tunnin ajomatka; Kolin, Tiilikkajärven ja Hiidenportin kansallispuistot.

Muut palvelut

Hyvärilän Kartanohotellin ravintolassa on joka päivä aamupalaa ja lounasta. Lisäksi sesonkiaikaan noutopöytä on avoinna päivällisaikaan. Voit tilata ennakkoon myös ruokia huoneisiin, kodalle ja tilaisuuksiin.

Varaustilanteen saat tietoosi ottamalla yhteyttä Hyvärilän nuoriso-ja matkailukeskuksen vastaanottoon puh. 040 104 5960 ,hyvarila@nurmes.fi

Nuoriso - ja matkailukeskus Hyvärilä Oy (entinen Loma-Nurmes Oy)
y-tunnus 0356915-5

Laskutus

1. Paperilaskut osoitteeseen:
Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilä Oy
Ostolaskut 16945F
PL 10
57090 VISMA SCAN

2. Verkkolaskut osoitteeseen:
Verkkolaskuosoite: FI4752990120008650
Operaattori: Osuuspankki (OKOYFIHH)
Aineistomuoto: Finvoice

3. Laskut sähköpostitse:
Laskujen lähetys sähköpostitse osoitteeseen: 16945F@scan.netvisor.fi

Erilaisten ohjelmien järjestäminen esteettömästi onnistuu Navetassa, Pielis-Areenalla ja luonnossa. Riihikota sopii myös pyörätuolilla kulkeville.

Etsi