Haku leirille

Yhdistykset ja seurat - Hakekaa ryhmällenne ilmaista lasten ja nuorten kesäleiriä!

Hyvärilä tarjoaa upean tilaisuuden aktiiviselle seuralle! Etsimme leirikumppania, joka haluaa järjestää ilmaisen leirin Hyvärilä nuoriso- ja matkailukeskukseen omalle ryhmälleen vastineeksi tarjoten samalla arvokasta sosiaalisen median sisältöä omalle ja Hyvärilän kanavilleen. Lasten ja nuorten kesäleiri on suunnattu 7-18-vuotiaiden ryhmälle, enintään 20 henkilölle. 

Miksi hakea? 

Tarjoamme majoituksen, täysihoidon ja ohjelmat kaikille osallistujille koko leirin ajaksi ti-to 30.7.-1.8.2024. Ohjelmat ovat leppoisia, mutta liikunnallisia ja ryhmäyttäviä, joihin kaikki voivat osallistua. Toivomme, että seura kutsuu leirille mukaansa myös nuoria, jotka eivät tällä hetkellä harrasta. Tämä on myös mahdollisuus seuralla löytää uusia harrastajia. Tuotamme leiriltä yhteistyössä laadukasta sosiaalisen median sisältöä ohjelmien ohessa, joka lisää seurasi ja Hyvärilän näkyvyyttä.  

Hakuprosessi: 

Täytä hakulomake alla olevan linkin kautta. Hakemuslomakkeen kautta tulee toimittaa

  • vakuutustodistus
  • avoin hakemus, joka sisältää perustelut miksi teidät tulisi valita leirille, odotukset leiristä ja tavoitteet leiristä
  • somekanavista tilastoja

Arvioimme hakemukset ja valitsemme sopivan leirikumppanin. Otamme yhteyttä valittuun seuraan ja sovimme yksityiskohdista. Suosittelemme lukemaan hakuohjeet ja hakulomakkeen ennen hakemuksen täyttöä.

Hae nyt: 

Hakuaika 11.3.-18.4. Hakemukset käsitellään ja pisteytetään 2.5. mennessä ja ilmoitetaan päätöksestä kaikille hakijoille sähköpostitse. Lisätietoja hausta saat ottamalla yhteyttä Hyvärilän markkinointipäällikkö Kati Lipposeen kati.lipponen@nurmes.fi.

Hyvärilä Nurmeksessa

Hyvärilä nuoriso- ja matkailukeskus on yksi Suomen kahdeksasta OKM rahoittamasta ja nuorisolakien alaisista nuorisokeskuksesta. Green Key-sertifioituna ja STF-merkin omaavana yrityksenä olemme sitoutuneet tekemään töitä kestävän matkailun eteenpäin viemiseksi pienentämällä yöpymisten ympäristökuormitusta ja säästämällä luontoa. Meillä on vuosikymmenten kokemus leirikouluista ja nuorten leireistä, joissa on kasvatuksellinen ja seikkailullinen ote.  

Leiri järjestetään Hyvärilässä tiistaista torstaihin 30.7.-1.8.2024 (2 vrk) alkaen tiistaina klo 12 ja päättyen torstaina klo 14. Kellonaikoja voidaan muokata ryhmän tuloajan mukaan. Huomioithan, että yhdistyksen tai seuran tulee itse järjestää kuljetus Hyvärilään.

Majoitus järjestetään Hyvärilän Rantatuvalla 4-6 hengen huoneissa. Aikuisille voidaan järjestää omat huoneet. Rantatuvan majoituksessa sängyt ovat kerrossänkyjä ja käytävällä sijaitsevat yhteiset wc, suihkutilat ja keittiö. Ruokailut järjestetään hotellin ravintolassa. Hyvärilän henkilökunta ja leirille osallistuva seura ottaa videoita ja kuvia leirin ajalta ja merkitsevät toisensa kuviin.  

Ohjelma:  

  • Tulopäivä - info, lounas, ohjelma, päivällinen, omatoimi ohjelma/vapaa-aikavälineet, iltapala
  • keskiviikko - aamiainen, ohjelma, lounas, omatoimi ohjelma/vapaa-aikavälineet, päivällinen, sauna ja iltapala
  • torstai - aamiainen, ohjelma, lounas ja loppu keskustelu 

Rakennamme tarkemman ohjelman valitun ryhmän pohjalta. Ohjelma voi rakentua mm. jousiammunnasta, kädentaidoista tai tiimitehtävistä. Hyvärilän ohjaamat aktiviteetit sijoittuvat aamiaisen ja päivällisen välille, joten seuran tulee järjestää yövalvonta itse ja aikuisen on oltava ryhmän mukana koko ajan. Tämä on loistava tilaisuus havainnoida ryhmän lapsia ja nuoria. Seura voi halutessaan järjestää myös omaa ohjelmaa.

Etsi