Majoitus

Majoitus Hyvärilässä

Hyvärilästä löydät majoitusta lomailuun kuin nopeaan piipahdukseen. Majoitusta meillä on monenlaisille kävijöille: hotellihuoneita, lomahuoneistoja, edullista yöpymistä retkeilymajatyylisessä Rantatuvassa ja leirintäalueen mökit. Voit vuokrata myös saunatiloja ja riihikodan käyttöösi.

Esteettömiä huoneita on Kartanohotellin ensimmäisessä kerroksessa, Rantatuvalla ja lomahuoneistoissa. Myös erilaisten ohjelmien järjestäminen esteettömästi onnistuu Navetassa ja Pielis-Areenalla.

MAJOITTUJAN INFO

Asiakasinfossa tärkeää tietoa meillä majoittumisesta.

Hyvärilän aluekartta.

Kartanohotelli

Hotellissa 14 viihtyisää hotellihuonetta, useita eri kokoisia kokoustiloja, kirjastohuone, 70-paikkaisen Ravintola Pielisen sekä alakerran saunatilat.

Lomahuoneistot

Korkeatasoiset Hyvärilän lomahuoneistot sijaitsevat aivan Kartanohotellin vieressä. Avarien 110 m2:n huoneistojen alakerrassa on kaksi erillistä makuuhuonetta, avara keittiö ja olohuone, jossa on vuolukivitakka sekä terassi. Kaikkiaan huoneistoja on 6 kpl ja ne ovat kolmessa paritalossa.

Rantatupa

Rantatupa tarjoaa edullista perusmajoitusta ja soveltuu myös erinomaisesti leirien ja ryhmien majoituskohteeksi. Rantatupa retkeilymaja sijaitsee aivan Pielisen rantaviivan tuntumassa, Kartanohotellista on matkaa noin 100 metriä.

Leirintäalue

Leirintäalueella voit majoittua leirintämökissä, asuntovaunussa, -autossa tai teltassa. Sähköistettyjä vaunu-/autopaikkoja on 50 kpl. Alueella on kaksi huoltorakennusta, joista löytyvät wc- ja suihkutilat, inva-wc, tilaussaunat, kemiallisen wc:n tyhjennys, harmaaveden tyhjennys ja keittomahdollisuus.

Virtuaali Hyvärilä

Hyvärilän ympäristöön ja tiloihin voi tutustua kätevästi 360-palvelun avulla.

Saunat

Hyvärilässä hotellissa, lomahuoneistoissa ja leirintäalueella on majoittujilla mahdollisuus hyödyntää saunatiloja. Lisäksi rantasauna sopii hyvin illanviettoihin ja rennompiin tilaisuuksiin.

Etsi