Ryhtiklinikka-tapahtuma 4.5.

 

Ryhtiklinikka-tapahtuma lauantaina 4.5. klo 10-12 PielisAreenalla. Järjestäjät Nurmeksen Naisvoimistelijat ja Hyvärilä nuoriso- ja matkailukeskus.

Tuntuuko sinustakin joskus, että meniköhän tämä liikerata nyt ihan oikein? Et ole yksin. Siksi järjestämme Ryhtiklinikka-tapahtuman PielisAreenalla. Tule mukaan hiomaan omia liikkeitä kuntoon, saamaan lisävirtaa ryhdin parantamiseen ja liikkuvuutta kroppaan!

Ensimmäisen tunnin ryhtiklinikalla käymme läpi yleistä asiaa ryhdistä ja ryhtiin vaikuttavista tekijöistä sekä teemme ryhdin analysointia ja harjoittelemme ryhtiteippausta. Otathan mukaasi siis oman kinesioteipin (perusteippi esim. Tokmannilta), niin pääset kokeilemaan teipin käyttöä käytännössä.

Toisella tunnilla teemme ryhtiharjoituksia, ryhtiä tukevaa kehonhuoltoa, liikkuvuusharjoitteita ja venyttelyjä. Tällä tunnilla keskitymme liikkeiden oikeaoppisuuteen. Oikeaoppisten liikkeiden avulla voit jatkaa ryhtiharjoittelua vaikka kotona.

Ohjelma
Klo 10-11 Ryhtiklinikka
Tauko 15min
Klo 11.15-12.15 Kehonhuolto
Lounas Hyvärilässä klo 15 saakka. 
Klo 13.30-14.30 Kehorentoutus (erillismaksu, lisätietoja alla)

Hinta 10€/tunti tai 15€/2 tuntia.

Päivä toteutuu, jos ilmoittautuneita vähintään 10 henkilöä. Varaa paikkasi nyt ja tule nauttimaan hyvinvoinnista ja liikunnan ilosta! Ilmoittautumiset ennakkoon hyvarila@nurmes.fi puh. 040 104 5960.

Kehorentoutus 1h

Tule ohjattuun kehorentoutukseen leppoistamaan kehoa ja mieltä. Rentoutuksessa viivytään alustalla rauhassa käyden koko keho läpi. Pue joustavat ja mukavat sekä lämpimät vaatteet. 

Osallistumismaksulla tuet Kapua Nepal- 2024 -hanketta, joka tukee Nepalin syrjäseudun koulunuoria ja vammaisia. Maksu ohjataan sataprosenttisesti ohjaajan Kapua- keräystilille luotettavasti. Hyvärilän Nuorisokeskus on mukana tukemassa projektia ja paikallista kapuajaa. 

Ilmoittautuminen kehorentoutukseen erikseen WhatsApp tai tekstiviestillä: 0456995128/Olivia, Hiljainen Luonto

Maksu: MobilePay, verkkomaksu tai käteinen paikan päällä. Hinta 20€ hlö

Etsi